När du behöver stubbfräsning i Västerås

Daniel Asplund's Åkeri AB

Med vår långa erfarenhet inom bland annat trädfällning kan vi på Daniel Asplunds Åkeri erbjuda dig en snabb och kostnadseffektiv stubbfräsning i Västerås.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Trygg stubbfräsning i Västerås

Om du efter din trädfällning behöver ta bort stubbar från din tomt, trädgård eller skog, är vi det rätta företaget för dig för stubbfräsning i Västerås. På Daniel Asplunds Åkeri har vi många års erfarenhet inom stubbfräsning och kan effektivt eliminera stubbar av olika storlekar. Med rätt team, specialiserad utrustning och avancerade maskiner kan vi erbjuda professionell, säker och effektiv stubbfräsning som motsvarar våra kunders behov. Vi arbetar främst i Västerås men vi utför även stubbfräsning i Västerås, Kungsör, Köping, Strängnäs och Arboga med omnejd.

Vi utför olika trädarbeten

Kontakta oss för professionell stubbfräsning i Västerås eller närliggande områden! Vårt arbetsområde inkluderar trädfällning med gripsåg, bortforsling av ris och stam samt stubbfräsning. Vi har även möjlighet att samarbeta med kvalificerade arborister om så önskas. För rådgivning eller för att boka våra tjänster inom trädfällning och stubbfräsning, är du välkommen att ringa oss på 070 – 633 87 74 eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Varmt välkommen med din förfrågan!

Utbildning och behörighet

Ett kostnadseffektivt sätt att fälla träd

Det är vanligt att trädfällare utför trädfällningen för hand. Detta är det absolut vanligaste sättet – men det tar också längre tid. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet blir slutfört i god tid och inte kostar för mycket. Vi strävar alltid efter att leverera högklassiga trädfällningar som är säkert både för träden, människorna och omgivningen.

Vi använder en kranbil för att plocka ner träd eller oönskade växter i din trädgård eller på din mark. Fördelen med att använda en kranbil är att arbetet är säkert, effektivt och att man kan genomföra svårare uppdrag på ett enklare sätt.

Välj en firma med trädfällare som du kan känna dig 100% trygg med, välj oss!

Kranbilstransport

Efter din trädfällning i Västerås

Efter trädfällningen är avklarad och trädet ligger på marken, kommer nästa kritiska steg i processen, att ta bort trädet. Här kommer en kranbil till stor nytta, vilket underlättar trädborttagningen som följer. Kranbilen använder sin kran för att lyfta den nedfällda trädstammen från marken och föra bort den. Detta kräver precision och försiktighet för att undvika skador på omgivande egendom.

Stubbfräsning

Har du besvärande stubbar på din tomt? Vi erbjuder stubbfräsning i Västerås för att enkelt och effektivt bli av med dem. Genom att använda vår stubbfräsningsmaskin gör vi jobbet smidigt, och du slipper den tidskrävande processen med att gräva upp stubben och dess rotsystem manuellt.

Kontakta oss för att ta bort en eller flera stubbar på din egendom. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig med din stubbfräsning.

Sektionsfällning

Utöver stubbfräsning utför vi även träd och sektionsfällning.

I tätbebyggelse kan en arborist genomför en s.k. sektionsfällning. En sektionsfällning betyder att man skär ner trädet del för del för att inte riskera eventuella skador på byggnader eller andra värdefulla objekt i området där trädet står. Anlita oss och våra trädfällare i Västerås för sektionsfällning idag!

Bortforsling av ris och stam

När du har rensat i trädgården eller när du anlitat oss för en trädfällning så kommer det att finnas oönskat material kvar efter arbetet. Vi erbjuder bortforsling och transport av detta materialet till närmaste avfallsstation. Ris och stam blir till kompost.

Arboristsamarbeten

När det krävs eller när du efterfrågar en arborist så för vi samarbeten med flera olika utbildade arborister i Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Köping Arboga och Strängnäs.

En arborist kan konsultera i särskilda lägen och erbjuder flera olika typer av metoder för trädfällning.

Stubbfräsning Västerås

Konsultation vid trädfällning

Vi erbjuder vid alla tillfällen en konsultation inför trädfällningen för dig som bor i Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Köping, Arboga eller Strängnäs. Vi har då möjlighet att besöka platsen för att utvärdera läget och ge dig en prisbedömning på arbetet som behöver göras. Ta kontakt med oss via vårt smidiga formulär eller ring oss, så hjälper vi dig!

Om oss

Daniel Asplunds Åkeri startades år 2003. Företaget ingår som ett av ägarföretagen i M4 gruppen som är ett av Södermanlands större serviceföretag inom transport och maskinbranschen.

Trygg partner

Vi är väl utbildade och har flertalet certifikat. Behörigheter och utbildningar är viktiga för att du ska veta att arbetet utförs enligt de standarder och regler som finns i branschen.

Rut-avdrag

När du anlitar oss för stubbfräsning i Västerås har du ofta möjlighet att ta nytta av rutavdraget, som är upp till 50% avdrag på arbetskostnaderna. Läs mer om rut på Skatteverket.se.