Transport kranbil Strängnäs

Daniel Asplund's Åkeri AB

Med vår erfarenhet inom transport med kranbil i Strängnäs, kan vi på Daniel Asplunds Åkeri erbjuda dig snabb och prisvärd bortforsling av dina träd efter trädfällning.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Trygg transport med kranbil i Strängnäs

Behöver du ta bort träd från din tomt, trädgård eller skog? Då är vi det rätta företaget för dig. Med många års erfarenhet inom trädfällning och specialisering på transport med kranbil i Strängnäs, kan vi effektivt och säkert ta hand om träd av olika storlekar. Vårt team har den nödvändiga utbildningen och använder modern utrustning för att erbjuda professionella kranbilstransporttjänster. Vi är verksamma inte bara i Strängnäs utan även i områden som Västerås, Kungsör, Köping, Eskilstuna och Arboga med omnejd.

Vi utför olika trädarbeten

Kontakta oss för trädfällning och transport med kranbil i Strängnäs och närliggande områden! Våra specialiserade tjänster inkluderar trädfällning med gripsåg, bortforsling av ris och stam, samt stubbfräsning. Vi samarbetar även med utbildade arborister efter förfrågan. Om du behöver rådgivning eller vill boka transport med kranbil, är du välkommen att ringa oss på 070 – 633 87 74 eller skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina behov!

Utbildning och behörighet

Ett kostnadseffektivt sätt att fälla träd

Det är vanligt att trädfällare utför trädfällningen för hand. Detta är det absolut vanligaste sättet – men det tar också längre tid. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet blir slutfört i god tid och inte kostar för mycket. Vi strävar alltid efter att leverera högklassiga trädfällningar som är säkert både för träden, människorna och omgivningen.

Vi använder en kranbil för att plocka ner träd eller oönskade växter i din trädgård eller på din mark. Fördelen med att använda en kranbil är att arbetet är säkert, effektivt och att man kan genomföra svårare uppdrag på ett enklare sätt.

Välj en firma med trädfällare som du kan känna dig 100% trygg med, välj oss!

Efter trädfällning

Din transport med kranbil i Strängnäs

Efter trädfällningen har slutförts och trädet nu vilar på marken, kommer nästa avgörande steg i processen, nämligen att ta bort trädet. Här är vår transport med kranbil till stor nytta, då den förenklar trädborttagningen som följer. Kranbilen utnyttjar sin kran för att lyfta den fällda trädstammen från marken och transportera vidare trädet/träden. Detta kräver noggrannhet och uppmärksamhet för att undvika eventuella skador på den omgivande egendomen.  Anlita oss för trädfällning och för att ta bort träden genom Transport med kranbil i Strängnäs!

Transport kranbil strängnäs

Hur fungerar , är när vi använder en speciell lastbil med en stark kranarm för att lyfta och flytta stora trädstammar när vi fäller träd. Kranbilen kan plocka trädstammarna på platser som är svåra att nå med andra fordon och minskar risken för skador på arbetsplatsen. På det här sättet kan vi enkelt och effektivt ta hand om trädstammarna när vi jobbar med din trädfällning. Boka din transport med kranbil i Strängnäs idag!

Bortforsling av ris och stam

När du har rensat i trädgården eller när du anlitat oss för en trädfällning så kommer det att finnas oönskat material kvar efter arbetet. Vi erbjuder bortforsling och transport av detta materialet till närmaste avfallsstation. Ris och stam blir till kompost.

Sektionsfällning

I tätbebyggelse kan en arborist genomför en s.k. sektionsfällning. En sektionsfällning betyder att man skär ner trädet del för del för att inte riskera eventuella skador på byggnader eller andra värdefulla objekt i området där trädet står. Anlita oss och våra trädfällare i Strängnäs för sektionsfällning idag!

Stubbfräsning

Om du har en eller flera oönskade stubbar kan vi hjälpa dig med stubbfräsning.
Med hjälp av stubbfräsnings-maskinen är arbetet för att ta bort en stubbe mycket effektivt till skillnad från den gamla metoden då man gräver upp stubben och rotsystemet för hand.

Vi kan hjälpa dig med borttagning av en eller flera stubbar på din tomt eller mark.

Arboristsamarbeten

När det krävs eller när du efterfrågar en arborist så för vi samarbeten med flera olika utbildade arborister i Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Köping Arboga och Strängnäs.

En arborist kan konsultera i särskilda lägen och erbjuder flera olika typer av metoder för trädfällning.

Transport kranbil Strängnäs

Konsultation vid trädfällning

Vi erbjuder vid alla tillfällen en konsultation inför trädfällningen för dig som bor i Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Köping, Arboga eller Strängnäs. Vi har då möjlighet att besöka platsen för att utvärdera läget och ge dig en prisbedömning på arbetet som behöver göras. Ta kontakt med oss via vårt smidiga formulär eller ring oss, så hjälper vi dig!

Om oss

Daniel Asplunds Åkeri startades år 2003. Företaget ingår som ett av ägarföretagen i M4 gruppen som är ett av Södermanlands större serviceföretag inom transport och maskinbranschen.

Trygg partner

Vi är väl utbildade inom bland annat transport med kranbil och har flertalet certifikat. Behörigheter och utbildningar är viktiga för att du ska veta att arbetet utförs enligt de standarder och regler som finns i branschen.

Rut-avdrag

När du anlitar oss och våra trädfällare har du ofta möjlighet att ta nytta av rutavdraget, som är upp till 50% avdrag på arbetskostnaderna. Läs mer om rut på Skatteverket.se.