Säker trädfällning i Eskilstuna

Daniel Asplund's Åkeri AB

Med vår långa erfarenhet inom trädfällning i Eskilstuna kan vi på Daniel Asplunds Åkeri erbjuda dig en snabb och kostnadseffektiv trädfällning när du behöver en trädfällare som fäller allt från små björkar till större ekar.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Professionell Trädfällning i eskilstuna för dig som bor här

Är du i behov av trädfällning i Eskilstuna och behöver ta bort träd från tomten, trädgården eller skogen så är vi det rätta företaget för dig. Vi på Daniel Asplunds Åkeri har många års erfarenhet av trädfällning och kan hjälpa dig att fälla träd av olika storlekar. Med rätt utbildning, utrustning och maskiner kan vi erbjuda professionella, säkra och effektiva trädfällningar som våra kunder behöver hjälp med. Vi arbetar främst med trädfällning i Eskilstuna men vi utför även trädfällningar i Västerås, Kungsör, Köping, Arboga och Strängnäs med omnejd.

Vi utför olika trädarbeten

Kontakta oss för trädfällning i Eskilstuna eller närliggande områden! De trädarbeten vi utför är trädfällning med gripsåg, bortforsling av ris och stam, och stubbfräsning. Vi samarbetar även med utbildade arborister vid förfrågan. För konsultation eller bokning av trädfällning kan du antingen ringa oss på 070 – 633 87 74 eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Varmt välkommen med din förfrågan!

Utbildning och behörighet

Ett kostnadseffektivt sätt att fälla träd

Det är vanligt att trädfällare utför trädfällningen för hand. Detta är det absolut vanligaste sättet – men det tar också längre tid. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet blir slutfört i god tid och inte kostar för mycket. Vi strävar alltid efter att leverera högklassiga trädfällningar som är säkert både för träden, människorna och omgivningen.

Vi använder en kranbil för att plocka ner träd eller oönskade växter i din trädgård eller på din mark. Fördelen med att använda en kranbil är att arbetet är säkert, effektivt och att man kan genomföra svårare uppdrag på ett enklare sätt.

Välj en firma som utför trädfällning där du kan känna dig 100% säker, välj oss!

Kranbilstransport

Efter din trädfällning i Eskilstuna

Efter trädfällningen i Eskilstuna är avklarad och trädet ligger på marken, kommer nästa kritiska steg i processen, att ta bort trädet. Här kommer en kranbil till stor nytta, vilket underlättar trädborttagningen som följer. Kranbilen använder sin kran för att lyfta den nedfällda trädstammen från marken och föra bort den. Detta kräver precision och försiktighet för att undvika skador på omgivande egendom. Anlita oss för trädfällning i Eskilstuna.

Bortforsling av ris och stam

När du har rensat i trädgården eller när du anlitat oss för en trädfällning i Eskilstuna så kommer det att finnas oönskat material kvar efter arbetet. Vi erbjuder bortforsling och transport av detta materialet till närmaste avfallsstation. Ris och stam blir till kompost.

Sektionsfällning

I tätbebyggelse kan en arborist genomför en s.k. sektionsfällning. En sektionsfällning betyder att man skär ner trädet del för del för att inte riskera eventuella skador på byggnader eller andra värdefulla objekt i området där trädet står. Anlita oss för någon typ av trädfällning i Eskilstuna, och du kommer inte bli besviken.

Stubbfräsning

Om du har en eller flera oönskade stubbar kan vi hjälpa dig med stubbfräsning.
Med hjälp av stubbfräsnings-maskinen är arbetet för att ta bort en stubbe mycket effektivt till skillnad från den gamla metoden då man gräver upp stubben och rotsystemet för hand. Vi kan hjälpa dig med borttagning av en eller flera stubbar på din tomt eller mark.

Arboristsamarbeten

När det krävs eller när du efterfrågar en arborist så för vi samarbeten med flera olika utbildade arborister i Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Köping, Strängnäs och Arboga.

En arborist kan konsultera i särskilda lägen och erbjuder flera olika typer av metoder för trädfällning. 

Trädfällning Eskilstuna

Konsultation vid trädfällning

Vi erbjuder vid alla tillfällen en konsultation inför trädfällningen för dig som bor i Eskilstuna, Västerås, Kungsör, Köping eller Strängnäs. Vi har då möjlighet att besöka platsen för att utvärdera läget och ge dig en prisbedömning på arbetet som behöver göras. Ta kontakt med oss via vårt smidiga formulär eller ring oss, så hjälper vi dig!

Om oss

Daniel Asplunds Åkeri startades år 2003. Företaget ingår som ett av ägarföretagen i M4 gruppen som är ett av Södermanlands större serviceföretag inom transport och maskinbranschen.

Trygg partner

Vi är väl utbildade och har flertalet certifikat. Behörigheter och utbildningar är viktiga för att du ska veta att arbetet utförs enligt de standarder och regler som finns i branschen.

Rut-avdrag

När du anlitar oss för trädfällning i Eskilstuna hos dig har du ofta möjlighet att ta nytta av rutavdraget, som är upp till 50% avdrag på arbetskostnaderna. Läs mer om rut på Skatteverket.se.